Bemutatótermünk címe: 1032 Budapest, Bécsi út 181-185 nyitvatartás: h-p: 8:00 - 18:00     sz-v: zárva

Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 224 1902; +36 20 599 9200

Spectrum SMART

Az ingyenes Spectrum SMART alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan vezérelheti világítási rendszerét. Miközben otthon pihen, igényei és hangulata szerint állíthatja be a világítást, és simán beállíthatja a korrelált színhőmérsékletet, a fény színét és a fényerőt.

 

Az élet bioritmusa

Új funkció a Fény bioritmusa a Spectrum SMART alkalmazásban. Nézze meg, hogyan alkalmazkodik az intelligens világítás az Ön napi ritmusához! 

Jólétünk és munkánk hatékonysága elválaszthatatlanul összefügg a természetes napfény által szabályozott cirkadián ritmusunkkal. 

A Spectrum Smart app. bioritmus funkciója lehetővé teszi a világítás személyre szabását és vezérlését, hogy az egyéni igényeinkhez, napi ritmusunkhoz és hangulatunkhoz igazodjon.

A Spectrum SMART termékek a legújabb kommunikációs modulokkal vannak felszerelve, amelyek beépített bioritmus funkciókkal és tervekkel rendelkeznek, pl. ébredés, alvás. Hogyan hathat a változó és programozott fény a bioritmus funkcióban, a szervezetére?

 

A SMART megoldásokkal most már olyan funkciók is bekerültek a lámpákba, amelyek túlmutatnak a hétköznapokban elvárt világítástól.Ezeknek a funkcióknak köszönhetően otthoni világításunkat jobban, praktikusabban, okosabban kitudjuk használni,és éppen végzett tevékenységünkhöz, hangulatunkhoz igazítani.

Nem mindegy például, hogy mikor milyen fényerővel vagy fénnyel világítunk. Hiszen vannak olyan fénybeállítások, amik segítik a koncentrációt tanulás, munka közben, és vannak olyanok,amelyek segítik a relaxálást, a pihenést. Nem beszélve az olyan beállításokról, amelynek a segítségévelegy buli hangulatot alakíthatunk ki otthonunkban, vagy akár egy romantikus környezetet egy közös vacsorához vagy filmnézéshez.

Emellett pedig rengeteg kényelmi funkcióval is találkozhatunk. Hiszen akár

  • irányíthatjuk távolról is fényforrásainkat, okos eszközökkel (telefonnal), távirányítókkal is
  • egyenként, de (akár saját magunk által létre hozott) csoportonként is
  • időzíthetjük is őket, amely hasznos lehet az esti lefekvésénél vagy az ébredésnél
  • sőt vannak olyan rendszerek, amelyek lehetővé teszik otthoni fényforrásainkat elérni a távolból is


Applikáció letöltése