Kategóriák
Szállítási díjkalkulátor

Szállítási költség: 1800.- Ft

INGYENES ÁTVÉTEL BUDAPESTI ÜZLETÜNKBEN!

TOP termékek
Termékajánló
Partnereink

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kiemelt ajánlataink

BLOG

2017.04.12 09:06
Csillagos égbolt

Már 8 éve gyártunk egyedi (optikai szálas) csillagos égbolt szettet.  Segítünk megtervezni, kiszámolni mi kell az elképzelésük megvalósításához, egyeztetett időpontban bemutatjuk szereléstechnikánkat, szükség esetén segítséget adunk a beszereléshez is. Amennyiben elképzelésüket és az alaprajzot elküldik a vasarhelyi@polysystem.hu e-mail címre, kollégánk örömmel áll rendelkezésükre!

2017.06.13 09:03
Új termékünk: USB TV háttérvilágító

A TV mögötti világítás már 60-as években elterjedt.  A TV villogása mellett az emberi szemnek megnyugtató egy állandó fény. Az USB háttérvilágító egy korszerű termék: a LEDszalag könnyen felragasztható a TV hátára. Táplálása a TV USB csatlakozóján keresztül történik, így a ki-be kapcsolás is megoldott.

2017.06.01 09:01
Június havi akciós termékünk

Rhino 18W-os körpanel. A LEDpanelok nagy előnye - a kis energiaigény mellett -, hogy káprázatmentes fényt biztosítanak. E termékből eddig 4.000 db-ot adtunk el.

2017.05.31 08:57
Májusban átadott nagyobb munkáink

Budapest:        - csarnok világítás  (100W LED csarnokvilágítókkal)

                       - uszoda környéki kandeláberek kiépítése

                       - kamara szerviz általános világítása

                       - egy autószalon teljes világítása

                       - egy cukrászüzem általános világítása

Külföldi nagykövetség teljes világítástechnikai felszerelése

2017.03.01 08:49
Spectrum LED

Saját Rhino LED márkájú termékeink mellett  2017 elején elkezdtük forgalmazni a lengyel Spectrum márkájú fényforrásokat is. A két termékskála jól kiegészíti egymást. A Rhino LED-eket elsősorban  irodákban, üzletekben,  ipari környezetben használják, míg a Spectrum termékek széles választéka a lakossági igényeket is kielégíti.

Világításra mindig is szükségünk volt, amióta az ember kiemelkedett az állatvilágból. Eleinte – nagyon sokáig – a tűz  valamilyen formájával  lehetett ezt megoldani, legyen akár valamilyen tábortűz, tűzhely. A tűzgyújtás folyamata mai  szemmel nézve viszonylag bonyolult volt, hiszen vagy parazsat kellett tartani, vagy tüzet csiholni. Nagy előrelépést   jelentett az olaj, majd később a gáz használatba vétele, amit már szikrával is meg lehetett gyújtani. Elterjedtek a   különböző bel- és kültéri lámpák, az 1800-as évek végére a nagyvárosokban megszületett a közvilágítás is.

2015.04.20 11:16

Egy 2009 nyarán megvalósított, 2 szobás, 47 nm-es lakás LED-es világítással való teljes felszerelését szeretnénk bemutatni.

 

Látható lesz, hogy a hagyományos égők helyett milyen LED-es fényforrásokat használtunk, látható lesz a LED-es és a hagyományos áramfogyasztás is. Mindez érthetően, átláthatóan.

Nemrégen a Discovery Channel egyik műsorában egy érdekes kísérletet lehetett látni különböző típusú világítástechnikai eszközökkel. Az összehasonlításban szerepelt egy hagyományos wolframszálas, egy halogén, egy kompaktfénycső, egy normál fénycső és egy LED-es fényforrás.

2015.04.20 12:58

A LED-es világítástechnika gyors fejlődésének köszönhetően a LED-es fényforrások mára már széles körben gazdaságosan alkalmazhatóvá váltak, legyen szó akár otthoni, akár irodai, bolti, éttermi, stb. felhasználásról.

2015.04.20 13:01

A Rhino LED fényforrások cégünk, a V.I. Polysystem Kft saját márkája. Neve a cég kabala állatfigurájából ered, amely cégünkre jellemzően erős és megbízható. (30 éves múlt)

2010-ben kerültek bevezetésre a saját gyártású Rhino termékek, amit hosszas tervezési és kutatói munka előzött meg.

A világ energia felhasználásának kb a 20%-t világításra használjuk. Az energia árak folyamatosan emelkednek, és ez a folyamat várhatóan még erősödni fog. A hagyományosnak nevezhető fényforrások a felvett energiának 70-80 %-át hővé alakítják, ezt a plusz meleget az irodaházak csak klímával tudják ellensúlyozni,  ami szintén plusz energia, plusz pénz. Tehát nem mindegy mivel világítunk.

2015.04.20 12:31

A LED neve az angol Light Emitting Diode rövidítéséből származik. A dióda által kibocsátott fény színe a félvezető anyag összetételétől, ötvözőitől függ. A LED inkoherens keskeny spektrumú fényt bocsát ki. A fény spektruma az infravöröstől az ultraibolyáig terjedhet.

2010 március elején Kínába Kantonba utaztam egy LEDes kiállításra. Személyes kapcsolatokat akartam szerezni, megnézni egy-két gyárat, hogy dolgoznak, milyen technológiát alkalmaznak, van e minőség biztosításuk stb.
Ázsiában már többször jártam, voltam Indiában, Nepálban, Bhutanban, Thaiföldön, Kambodzsában, Vietnámban. Így azt gondoltam van egy rálátásom az ottani viszonyokra, lehetőségekre. Kínát egy fejlődő, de még Európához, USA-hoz képest elmaradott országnak tartottam.
Tévedtem.

2008 őszén adták át Európa leghosszabb, kizárólag LED-ekkel megvilágított alagútját Németországban, az A71-es autópályán. Az 1729m hosszú, 4,5m magas kétcsöves alagutat teljes egészében LED-ek világítják meg, a tervek szerint 15 éven át, teljesen karbantartás mentesen(!).

USB TV Háttérvilágítás

 

TV mögötti háttérfény, egyszerű készre szerelt megoldás. Egyszerre biztosítja a hangulatfényt és csökkenti szeme igénybevételét.

Részletek

Lámpatestek

Otthonunk ékszerei a lámpák és a világítás. Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatja kedvencét a klasszikus formáktól az egyedi design lámpákig.

Részletek

Karácsonyi fények

 

Részletek

Ingyenes házhozszállítás

9990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Egyszerű fizetés

 

Webáruház készítés