Új jelszó kérése
Kategóriák
Szállítási díjkalkulátor

Szállítási költség: 9990 feletti rendelés esetén ingyenes!

9990 Ft alatt nettó 1000 Ft

INGYENES ÁTVÉTEL BUDAPESTI ÜZLETÜNKBEN!

TOP termékek
Termékajánló
Partnereink

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kiemelt ajánlataink

BLOG
2015.04.20 12:35

Európa leghosszabb LEDes alagútja

2008 őszén adták át Európa leghosszabb, kizárólag LED-ekkel megvilágított alagútját Németországban, az A71-es autópályán. Az 1729m hosszú, 4,5m magas kétcsöves alagutat teljes egészében LED-ek világítják meg, a tervek szerint 15 éven át, teljesen karbantartás mentesen(!).

 

A fényforrásokat külön erre a célra tervezték: minden egyes darab tartalmaz plusz LED-eket, plusz áramkörökben. Így ha esetleg idővel netalán üzemképtelenné válna néhány LED, vagy gyengülne a fényforrás fénye, akkor a rendszer ezt azonnal észleli és automatikusan bekapcsolja a szükséges mennyiségű tartalék LED-et. További műszaki bravúr a fényforrások fényének állíthatósága: nappal erősebben világítanak, hiszen szűkebbek a pupilláink az alagútba való behajtáskor, míg éjjel körülbelül csak 20%-nyi fényerőt produkálnak. Ezzel a megoldással jelentősen növelték a közlekedés biztonságát.

Az alagút üzemeltetője a karbantartás elmaradása mellett évi 10.000 kWh energia megtakarítására is számít.

USB TV Háttérvilágítás

 

TV mögötti háttérfény, egyszerű készre szerelt megoldás. Egyszerre biztosítja a hangulatfényt és csökkenti szeme igénybevételét.

Részletek

Lámpatestek

Otthonunk ékszerei a lámpák és a világítás. Folyamatosan bővülő kínálatunkban megtalálhatja kedvencét a klasszikus formáktól az egyedi design lámpákig.

Részletek

Karácsonyi fények

 

Részletek

Ingyenes házhozszállítás

9990 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Egyszerű fizetés

 

Webáruház készítés