Áruházunk elköltözött, az új címünk https://www.ledup.hu/

Szűrés
Teljesítmény (W)
4,8 W - 12 W
Működtető feszültség
Színhőmérséklet
Fényáram (Lm)
320 Lm - 900 Lm
Védettség
Kültéri/Beltéri
LED/m
60 - 120
Típus
Termék státusza

Dekorációs LED szalagok

20termék120

LED szalag.

SMD LED szalag, meleg-fehér, természetes-fehér és hideg-fehér színhőmérsékletben.

USB csatlakozóval, élvilágító, öntapadós hátoldali ragasztóval, 3528 2835 5050 LED mérettel, 30 LED/m, 60 LED/m, 120 LED/m.

LED szalagjaink energiatakarékosak, kímélik a környezetet és hosszú az élettartamuk. Egyszerű és elegáns megoldást biztosítanak a mindennapokban.
Beltéri (IP20) és kültéri (IP65) változatban egyaránt kaphatóak. A beltéri LED szalag leggyakoribb felhasználási módja a rejtett vagy háttérvilágítás. Mindemellett számtalan területen alkalmazható: reklámtáblákhoz, színházakban, szórakozóhelyeken, kirakatokban, valamint nézőtereken a folyosók és székek közötti járatok megvilágítására is.
Míg a kültéri LED szalagok vízállóak – ezt lágy szilikon borítással biztosítják -, addig a beltéri szalagokat nem érheti víz. Olyan területekre, melyeknél nagyobb nedvességre számíthatunk - konyhában és fürdőszobákban a csapok és kádak fölött - érdemes kültéri LED szalagot alkalmazni.
LED szalagjaink hideg-fehér (CW), természetes-fehér (NW), meleg-fehér (WW), valamint színes változatban egyaránt elérhetőek. Kapható extra erős fényáramú 60LED/m és 120 LED/m-es kiszerelésű LED szalag is.
Normál használat esetén a LED szalagok nem igényelnek külön hűtést a jó hő elvezető képesség miatt. Aktívabb felhasználásnál azonban érdemes alumínium profilt alkalmazni a kiegyenlített hő leadás érdekében.
Szalagjaink 3 LED-enként vághatóak, forraszthatóak. A LED szalagok hátulja öntapadós.