Kategóriák
Szállítási díjak

Szállítási költség: bruttó 990.- Ft

10000 Ft feletti vásárlás esetén
a szállítás ingyenes!

INGYENES ÁTVÉTEL BUDAPESTI ÜZLETÜNKBEN!

TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Kiemelt ajánlataink

Termék részletek


ROOMBA e5 Ezüst

ROOMBA e5 Ezüst
 • ROOMBA e5 Ezüst
 • ROOMBA e5 Ezüst
 • ROOMBA e5 Ezüst
 • ROOMBA e5 Ezüst
 • ROOMBA e5 Ezüst
 • ROOMBA e5 Ezüst
114 999 Ft
Gyártó:
iRobot
Szállítási idő:
5-7 nap
Nincs raktáron
 • ROOMBA e5
  Prémium 3lépcsős AeroForce takarítórendszer, intelligens iAdapt navigáció, öblíthető portartály.

  iAdapt - a legokosabb takarító és navigációs rendszer
  A Roomba már az első megjelenésekor is olyan, jól megalkotott rendszerekkel jelent meg a piacon, amelyek az iRobotot megkülönböztetik a többitől. A rendszer egyik legfontosabb része az iAdapt. Az iAdapt navigációs rendszer tucatnyi szenzorja, 40 féle előre definiált mozgás segítségével percenként 67-szer monitorozza a szobát, amely biztosítja, hogy a Roomba tökéletes takarítást végezzen az adott helyiség feltételeihez igazodva.

  Okos telefonról indítható iRobot HOME applikáció
  Az iRobot HOME applikációval teljes mértékben felügyelheti a Roomba e5 robotot az okostelefonján vagy tableten keresztül, időre és helyre való tekintet nélkül. Csak nyissa meg az iRobot HOME alkalmazást és nyomja meg a “CLEAN” gombot. De az is lehetséges, hogy egész hétre előre beprogramozza a porszívózást.

  Három fokozatú takarítórendszer - AeroForce
  Az iRobot Roomba e5 jellemzői között található a robotporszívók legnagyobb innovációja – a 3 fokozatú AeroForce takarítórendszer, amely 50%-kal hatékonyabb szívóteljesítményt nyújt. Az AeroForce rendszer a tisztítókefék közötti szűk résbe tereli a levegőt, amely gyorsabb és hatékonyabb felszívást eredményez.
  1. Forgó oldalkefe
  Az oldalkefe biztosítja a Roomba számára a bútorok körül, a falak mentén és a sarkokban is a hatékony takarítást, az ún.
  2. Két egymással szemben forgó tisztítófej
  A két egymással szembe forgó tisztítófej lehetővé teszi minden típusú padló takarítását. Kialakításuknak köszönhetően a por és szennyeződés nem ragad a forgó alkatrészekre, így fenntartásuk minimális.
  3. Kiváló szívóhatás
  Az AeroForce rendszer a levegőt a rotáló kefék közötti szűk résbe sűríti, ezáltal a kefék jelentősen felgyorsulnak. Az új motorral együtt a Roomba e sorozat robotjainak szívóereje nagymértékben nőtt. A korábbi modellekkel összehasonlítva szívóhatékonysága mintegy 5x nagyobb lett. A készülék AeroForce® nagy hatékonyságú szűrőkkel is el van látva.

  Szintkülönbség érzékelő
  A robot alján elhelyezett különleges szintérzékelőknek köszönhetően, a robot időben felismeri, ha “nem érez biztonságos talajt a lába alatt” és elkerüli a veszélyes helyet. A Roomba megáll, megfordul és arra a helyre megy, ahol folytatni tudja a takarítást.

  SPOT üzemmód
  A SPOT üzemmód aktiválása, egy meghatározott, kb. 1 m² nagyságú terület takarítását teszi lehetővé. Ha pl. a konyhában kiszóródik a földre a cukor ezt a funkciót, úgy használhatja, mint a seprűt és a kislapátot.

  Finomított, lassított ütközés
  A robot oldalán lévő lökhárítónak köszönhetően takarítás közben megkíméli a bútorokat vagy egyéb törékeny tárgyakat a lakásban.

  Virtuális fal Halo funkcióval
  A virtuális fal használatával Önnek lehetősége van területek elkerítésére, lehatárolására. A virtuális fal egy láthatatlan határvonalat képez, amelyet a robot nem lép át. Ilyenek lehetnek a törékeny tárgyak, gyerekjátékok vagy a kutya vizes tálja.

  Töltőállomás beépített adapterrel
  A dokkoló- és töltőállomást a robot elhagyja a takarítás megkezdésekor, majd annak befejeztével visszatér oda, hogy töltse magát.

  Az ANTITANGLE rendszer megakadályozza a zsinórokban és a szőnyegekben való elakadást
  Az iRobot robotporszívói elakadásmentesítő funkcióval vannak ellátva. Amikor a tisztítókefék ellenállásba ütköznek, azonnal elkezdenek az ellenkező irányba forogni, mindaddig amíg a robot kiszabadul a kábelek fogságából és folytathatja a munkáját.

  Mosható portartály
  A Roomba e sorozat nagy kapacitású AeroForce portartálya, AeroForce® nagy hatékonyságú szűrője használatával még a legfinomabb porszemcséket is összegyűjti. Az új portartály öblíthető vízzel, ami megkönnyíti annak tisztítását és karbantartását.

  A szennyeződések ultrahangos felismerése
  A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével felismeri az erősebben szennyezett területeket, amelyeknek azt követően a Roomba nagyobb figyelmet szentel a takarítás során.

  A takarítás programozása
  A takarítás programozásával napra és órára pontosan megadhatja a robotnak, hogy mikor kezdje el a takarítást. A Roombát bármilyen napszakban üzembe helyezheti anélkül, hogy felügyelnie kellene munkáját. Akár minden napra is beállíthatja más-más időpontra vagy háromszori takarítást is megadhat neki minden héten, a Roomba a megadott időpontokban elvégzi feladatát, folyamatosan tisztán tartva ezzel az Ön lakását.

 • - Kitakarít mindenfajta kemény padlófelületet és szőnyeget
  - iAdapt takarítási és navigációs rendszer
  - Prémium 3 lépcsős AeroForce takarítórendszer
  - Programozható takarítás
  - Mosható portartály
  - ANTITANGLE rendszer a vezetékek és a szőnyegrojtok felcsavarodásának megakadályozása érdekében
  - Ultrahangos szennyeződésérzékelők
  - iRobot HOME alkalmazás segít kontrollálni a robotot
  - AeroForce® szűrő
  - Szintkülönbség érzékelő
  - Li-ion akkumulátor
  - Töltőállomás beépített adapterrel
  - Fogantyú a könnyebb mozgatás érdekében

 • 1x ROOMBA e5
  1x dokkoló
  1x Li-Ion akkumulátor
  1x 2 üzemmódú virtuális fal
  1x tartalék szűrő AeroForce

 • 100 m²-es felület takarítása egy töltéssel
  Li-ion akkumulátor
  Töltési idő: 2 óra
  Energiafogyasztás a töltés alatt: max. 33W
  Energiafogyasztás készenléti üzemmódban: max. 2 W
  Méretek (mm): 340 x 90
  A robot súlya: 3,6 kg
  Zajszint: < 58 dB

Kerti világítás

Részletek

Professzionális
üzlet-világítás

Részletek

.

iRobot
SteamOne

Részletek

Ingyenes házhozszállítás

10000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!

Webáruház készítés