Áruházunk elköltözött, az új címünk https://www.ledup.hu/

iRobot ROOMBA 605

Cikkszám: ROOMBA_605
iRobot ROOMBA 605
iRobot ROOMBA 605
iRobot ROOMBA 605
iRobot ROOMBA 605
Szállítási idő
5-7 nap
Raktárkészlet:
érdeklődjön
Külső raktárkészlet:
érdeklődjön
Gyártó:
iRobot

Áruházunk elköltözött. Az keresett terméket az alábbi linken tudja megvásárolni: 

https://www.ledup.hu/ROOMBA-605


A képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek, az eltérés jogát fenntartjuk.

69 999 Ft

Részletek

ROOMBA 605
A Roomba 605 a jelenleg legkedvezőbb áron elérhető robotporszívó.

ROOMBA 605
A Roomba 605 robotporszívó most kedvező áron az Öné lehet. Általa egy olyan világ vár Önre, ahol a robot porszívózik Ön helyett, ráadásul ezt hatékonyan csinálja. Birtokba vehet egy robotot továbbfejlesztett tisztítófejjel, iAdapt technológiával, modernizált AeroVac portartállyal, és ANTITANGLE rendszerekkel, szintérzékelővel, CLEAN-DOCK-SPOT funkcióval, 2x hosszabb élettartamú Xlife akkumulátorral. Ne vásároljon másolatokat, ha az eredeti is az Öné lehet!

A tisztítás és a navigáció legokosabb rendszere az iAdapt
Az iRobot Roomba olyan kipróbált rendszerekkel érkezik piacra, amely az iRobotot valóban iRobottá teszi. Kezdjük a legfontosabbtól – iAdapt rendszer. Ez az legokosabb takarítási és navigációs rendszer az iRobottól, amely több tíz különböző érzékelő segítségével a helyiséget 67x monitorozza egy másodperc alatt, összekapcsolva ezt a 40 előre definált mozgással lehetővé teszi az iRobot robotjaink, hogy valóban intelligensen és megfontoltan reagáljanak a szennyeződés mértékére vagy a helyiség alakjára.

Háromfokozatú tisztító rendszer
A Roomba porszívó robotok felülmúlhatatlan minőségét az igen hatékony háromfokozatú tisztító rendszerének köszönheti. Ennek a rendszernek a keretében a Roomba szó szerint elűzi a szennyeződést a helyiség minden zugából és felszívja azt a portartályba. A legkisebb porszemeket is felfogja a hatékony mikroszálas szűrő.

1. Forgó oldalkefék
Az oldalkefék jelenlétének köszönhetően a Roomba képes hatásosan tisztítani a bútorok körül is, valamint a falak mentén, a helyiség sarkaiban és a más, nehezen hozzáférhető helyeken is, ami a fő adottsága a Wall Follow redszernek.
2. Két egymással szembe forgó kefe
A Robot kihasználja a két egymással szembe forgó kefe alapelvét, amelyek a Roomba tisztítófejében vannak elhelyezve. Ezeknek köszönhetően a Roomba hatékonyabban szedi fel a port és a nagyobb szemeteket a padlóról.
3. Optimális szívó teljesítmény
A portartályban hatékony szívó motor helyezkedik el, amely kiszívja a keféken felgyülemlett finom port és az apróbb szennyeződéseket.

2.generációs adaptív tisztítófej
A Roomba 605 2. generációs adaptív tisztítófejjel van felszerelve, amely dinamikusan alkalmazkodik a tisztítandó felülethez, mindegy, hogy parkettáról, szőnyegről, linóleumról vagy pedig járólapról van szó.

A szennyeződések ultrahangos felismerése
A Dirt Detect rendszer az ultrahangos érzékelők segítségével felismeri az erősebben szennyezett területeket, amelyeknek azt követően a Roomba nagyobb figyelmet szentel a takarítás során.

Nagy kapacitású portartály
A Roomba AeroVac nagykapacitású portartállyal van felszerelve, amely a mikroszálas szűrő segítségével felfogja a legfinomabb porszemcséket is.

Kinek ajánljuk?
Az iRobot Roomba 605 robotporszívó ideális 100 m2-es lakásokba és házakba. A takarítás időzítésének hiánya a robot manuális bekapcsolását követeli meg a CLEAN gomb megnyomásával, az azt követő takarítás viszont teljesen automatikusan zajlik le, mint a magasabb sorozatú 600-as, vagy 700-as modelleknél. Virtuális fal opcionálisan rendelhető.

Főbb jellemzői

- Kitakarít minden padlófelületet, szőnyeget és keménypadlót
- Alkalmas háziállatok elhullajtott szőrének takarítására
- Legokosabb iAdapt takarító és navigációs rendszer
- ARM processzor
- 2.generációs adaptiv tisztítófej
- A Wall Follow rendszernek köszönhetően takarít a falak mentén és a sarkokban is
- ANTITANGLE rendszer
- Automatikus újra töltés a töltőállomáson
- Mikroszálas szűrőrendszer
- Ütköző lassított ütközéssel
- Nagy kapacitású AeroVac portartály

Csomagolás tartalma

1x Roomba 605
1x dokkoló
1x Li-Ion akkumulátor

Technikai specifikáció

3 szobához ajánlott, 100 m2
Nagykapacitású XLife akkumulátor 3 órás élettartammal
Feltöltési idő: 2 óra
Energiafogyasztás a töltés alatt: max 33 W
Energiafogyasztás Standby üzemmódban: max 2 W
Méretek: 330mm x 92 mm (80 mm robot)
Súly: 3,6 kg
Zajszint: < 60 dB