Áruházunk elköltözött, az új címünk https://www.ledup.hu/

iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot

Cikkszám: BRAAVA_390_Turbo
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
iRobot BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
Szállítási idő
5-7 nap
Raktárkészlet:
érdeklődjön
Külső raktárkészlet:
érdeklődjön
Gyártó:
iRobot

Áruházunk elköltözött. Az keresett terméket az alábbi linken tudja megvásárolni: 

https://www.ledup.hu/BRAAVA-390-Turbo-Padlotorlo-robot


A képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek, az eltérés jogát fenntartjuk.

99 999 Ft

Részletek

BRAAVA 390 Turbo Padlótörlő robot
Kemény padlófelületek takarítására alkalmas, turbótöltővel és 2-2 száraz és nedves mikroszálas törlőkendővel ellátott robot.

BRAAVA 390 Turbo
A padlótörlő robotok topmodellje. Kemény padlófelületek takarítására alkalmas, turbótöltővel és 2-2 száraz és nedves mikroszálas törlőkendővel ellátott ragyogó Fehér padlótörlő robot. Az iRobot Braava 390T padlótörlő robot 2-2 nedves és száraz törlésre alkalmas mikroszálas kendő segítségével törli a kemény padlófelületeket nap mint nap ragyogó tisztára.

iAdapt 2.0 Navigációs rendszer
A technológia az amerikai NASA –val együttműködésben lett kifejlesztve. Úgy működik, mint egy beépített GPS. Az iAdapt 2.0 Navigációs kocka navigációs rendszer olyan jeleket bocsát ki, amelynek segítségével a Braava képes meghatározni pontos helyét a szobában , valamint felmérni, hogy mely területeken szükséges a leginkább feltörölnie. Mihelyt végzett a feltörléssel, a Braava visszatér arra a pontra, ahol a takarítást megkezdte. Ezen képességét is az iAdapt 2.0 Navigációs kocka fejlesztésének köszönheti.

Hatékony Mikroszálas törlőrongy
Az iRobot Braava mikroszálas rongya kitűnően használható a száraz törléshez és törléshez egyaránt. A Fehér rongy, amelyhez mindenféle por, apró kosz, állatszőr hozzátapad, száraz törléshez ajánlott. A kék rongy kifejezetten a nedves törléshez lett kialakítva. Csatlakoztassa könnyedén a rongyokat a robothoz a mágneses zár és a gumi segítségéve. Ha befejezte a takarítást, egy gyors öblítés vagy a mosógépbe való kimosás után újra használhatja a rongyokat.

Halk takarítás
Akár korán reggel megkezdheti a takarítást a Braava-val, senkit nem fog felébreszteni vele. Fontos tudni, hogy a Braava nem porszívó, hanem egy robot száraz és nedves törlő funkcióval kiegészítve, amelynek köszönhetően, mikroszálas anyaga segítségével felszedi az összes port, hajszálakat, állatok elhullott szőrszálait. A porszívóval ellentétben, szívóerő nélkül dolgozik. Kerekei egy halk, elektromos motort használva forognak, így marad a Braava munkája csendes.

Kétféle takarítási mód: Száraz és nedves törlés
A Braava 390 Turbo kétféle takarítási módot ismer. Szárazon és nedvesen töröl. A száraz törlés eltávolít mindenféle port, hajat, apró szemcsét a kemény padlóról, a nagyobb méretű padlók esetében is. A mikroszálas törlőrongy a takarítás után könnyen tisztítható. Száraz törlés esetén a Braava hosszú egyenesek mentén pásztázza végig a szobát, egymás után több ízben. A nedves törlés pedig maradéktalanul tisztává varázsolja a padlót. A Braava megfontolt mozgásának köszönhetően nagyon hatékony. Először jobbra, majd felfelé, utána balra, majd újra felfelé, valamint lefelé is kétszer töröl.

Takarítás a falak mentén és a bútorok alatt is
A Braava-val a takarítás egyszerű és alapos. Képes becsúszni az ágy vagy más bútorok alá, vagy akár a wc közvetlen környezetébe. Alaposan kitakarít a falak mentén, és a szemetes kosár vagy az asztalok lábai mentén is egyaránt. Érzékenyen reagál a szobában felmerülő akadályokra. Nem tesz kárt a bútorokban. Ha például egy takarót detektál a földön heverve, megáll és a takaró körül gondosan kitakarít. Tulajdonképpen felismeri, hogy egy takarót kitakarítani egy mikroszálas ruhával nem a legjobb megoldás.

Többszörös navigáció
A Braava 390 Turbo többszörös navigációs rendszerrel rendelkezik, amely változatos jelzéseken alapul. Ez, nagyobb területek kitakarításakor lép használatba. A navigációs objektumokat 7 m-re egymástól ajánlott elhelyezni a legoptimálisabb jeladás és átfedés érdekében. A Braava 390 Turbo-as modellel a takarítás ezen jeladás segítségével történik, automatikusan.

A PRO-CLEAN rendszer
A PRO-CLEAN rendszer használatával javul a Braava 390 Turbo-as modell hatékonysága. A mosószeres gyűjtő tartály biztosítja a feltörlő rongy állandó nedvességét. Ennek köszönhetően a Braava 390 Turbo a legmakacsabb foltokat is képes eltávolítani. Használja például a padlók nedves törléséhez a Scooba Juice nevű mosószert. De a többi is kiválóan alkalmas a padlók tisztítására. A detergensből elegendő 3 cseppet tenni PRO-CLEAN gyűjtőtáljába. Figyelmeztetés: Ne adagoljon a tartályba a mosószer helyett túl sűrű vagy maró anyagot, mint pl.: hipo!

A szünet/újrakezdés funkciók
Le szeretné állítani egy kis időre a Braava-t, mert más dolga akadt. Semmi gond! Ha befejezte dolgát, az újraindító gombbal a Braava ott folytatja munkáját, ahol azt előzőleg abbahagyta.

Gyorstöltő funkció
A Braava 390 Turbo gyorstöltővel felszerelt, ami által az újratöltés ideje 4 óráról a felére csökken.

Előnyei

- Nagyon halk takarítás
- Hatékony mikroszálas törlőruhák
- Egyszerű törlőruha rögzítés
- Minden típusú kemény padlóra
- Az iAdapt 2.0 Navigációs rendszer 
- Kétféle takarítási mód: Száraz és nedves törlés
- PRO-CLEAN rendszer: hatékony mosószer ellátás
- Kitakarít a falak mentén és a bútorok alatt is
- Szintérzékelő rendszer
- Könnyű karbantartás
- Nagyteljesítményű akkumulátor
- Többszörös navigáció
- Gyorstöltő funkció
- Turbo töltő a csomag része


Csomagolás tartalma

1x Braava 390 Turbo   
1x Pro-Clean tisztító berendezés   
1x Tisztítófej   
1x iAdapt 2.0 Navigációs rendszer
2x Szárazon törlő rongy   
2x Nedvesen törlő rongy   
1x Akkumulátor   
1x Adapter   
1x Gyorstöltő 

Technikai specifikáció

- Nagyon csendes takarítás
- Hatékony mikroszálas törlőruhák
- Egyszerű törlőruha rögzítés
- Minden típusú kemény padlóra
- iAdapt 2.0 Navigációs kocka
- Kétféle takarítási mód: Száraz és nedves törlés
- PRO-CLEAN rendszer
- Takarítás a falak mentén és bútorok alatt is
- Szintérzékelő rendszer
- Többszörös navigációs objektumok
- Szünet/Újraindítási funkció
- Gyorstöltő funkció
- Fogantyú a könnyű mozgatásért
- NiMH 2000 mAh akkumulátor
- Akkumulátor kapacitás száraz törlésnél max 4 óra/200 nm
- Akkumulátor kapacitás nedves törlésnél max 2.5 óra/60 nm
- Töltési idő: 2 óra
- Súly: 1,8 kg
- Méretek: 244 mm x 216 mm x 79 mm