Kategóriák
Kategóriák
Szállítási díjak

Szállítási költség: bruttó 1490.- Ft

15000 Ft feletti vásárlás esetén
a szállítás ingyenes!

TOP termékek
Termékajánló
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Legnépszerűbb termékek

Termék részletek


2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő

2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
 • 2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő
4 290 Ft
Gyártó:
Mi-Light
Teljesítmény:
120 W

2,4G MiLight 4 zónás RGB-W vezérlő

 • Csatornák száma: 4
  Bemenet: Sorkapocs
  Kimenet: Sorkapocs
  Vezérlés módja: Impulzus szélesség moduláció (PWM)
  Távirányítás: 2.4 Ghz rádiófrekvenciás
  Mobiltelefonos applikáció: Van
  Beépített kapcsoló: Nincs, külön vezérlő szükséges

 • Működtető feszültség
  DC 12-24 V
  Méret
  45x85x22,5 mm
  Védettség 
  IP20
  Kültéri/Beltéri
  beltéri
  Garancia (hónap)
  24
  Teljesítmények
  144W
  Áramfelvétel
  10A
  Cikkszám
  3218
 • Színváltós (RGBW) LED világításhoz csoport (zóna) vezérlő

  Csak vezérlő! A működtetéshez RGBW csoport távirányítóra is szükség van. Egy vezérlő egy önálló RGBW LED csoport (zóna) működtetésére alkalmas. Több vezérlővel maximum 4 db, egymástól független zóna alakítható ki. Az eszköz beállítást nem igényel. Mindösszesen a tápfeszültséget és a vezérelni kívánt RGBW LED szalagot kell a vezérlőbe csatlakoztatni. A hangolást a külön megvásárolható RGBW csoport távirányítóval lehet elvégezni. 

  A vezérlőbe épített jeltovábbító funkció segítségével lehetőség nyílik a párosított távirányító jelének továbbítására. Ennek köszönhetően a távirányító hatótávolságán (30 méter) kívül eső vezérlők is elérhetők számára: a vezérlő a távirányító által leadott jelet képes 30 méteren belül egy másik vezérlőnek továbbítani.

  Figyelem! Első használat előtt fel kell programozni, egyébként nem működik!

  Csoport vezérlő és távirányító vásárlása esetén az eszközök alapesetben nincsenek felprogramozva, lévén nem tudjuk hány darab eszközt kívánnak és mely csoportokban használni. Így első használat előtt az eszközöket össze kell tanítani egymással, ennek menete:

  A vezérlők a feszültség alá helyezés pillanatában tanuló módban vannak, így ebben a pillanatban a távirányítón a megfelelő zóna bekapcsológombját nyomva kell tartani 3 másodpercig. A csatlakoztatott LED háromszor fel fog villanni, ha sikerült a tanítás. Ha nem sikerül, úgy áramtalanítsuk a vezérlőt, majd próbálkozzunk újra.

  Leprogramozás: esetenként szükség lehet a csoportok megszüntetésére. Először is bizonyosodjunk meg arról, hogy a vezérlő melyik csoportra van felprogramozva, majd áramtalanítsuk a vezérlőt. Helyezzük újra feszültség alá a vezérlőt, majd azonnal nyomjuk meg a megfelelő zóna bekapcsológombját ötször egymás után. Siker esetén a csatlakoztatott LED tízszer villog. Sikertelenség esetén próbálkozzunk újra.

  Az RGBW csoport (zóna) vezérlők csatlakoztatása a tápegységhez és a LED fényforrásokhoz

  A nagyítható képeken megtekintheti, hogy milyen módon kell csatlakoztatni az RGBW csoport vezérlőket a tápegységekhez, illetve a LED fényforrásokhoz. Az RGBW zóna vezérlőn két feszültség bemenet is helyet kapott, melyből csak az egyiket kell használni: sorkapcsos bekötés vagy a hagyományos 5.5x2.1 mm-es DC csatlakozó. A vezérlők között fizikai összeköttetésre nincs szükség, a távirányító külön kapcsolódik minden vezérlőhöz. A vezérlők teljesítményét LED jelerősítővel tovább lehet növelni.

  Mobiltelefonos vezérlés: minden MiLight LED vezérlő elérhető mobiltelefonos applikáción keresztül is! A kapcsolatot egy MiLight WiFi Box biztosítja

Ingyenes házhozszállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes házhozszállítás!